Ny skyltreklam på våra företagsbilar

God eftermiddag på er och välkomna tillbaka till mig och min blogg, idag hade jag tänkt skriva ett rekommendationsinlägg till er. Företaget jag tänkte rekommendera heter Folie Style och de har hjälpt mig och mitt företag med skyltreklam i Malmö. Om det skulle vara så att ni vill veta mer om dem eller deras tjänster kan ni få mer information här.

För några månader sedan fick vi in nya företagsbilar till företaget då de gamla hade gjort sitt. Vi fick ett antal skåpbilar som var helt vita och fina, något som snart skulle ändras. De skulle istället bli fina genom att få text på sig, tanken var att ta hjälp av Folie Style med skyltreklam i Malmö så att vi kunde få vårt företagsnamn och logga på samtliga bilar. Med tanke på att de är erfarna och har kunskap inom ämnet kunde de ge oss den bästa möjliga hjälpen med bilarna. Arbetet tog sin tid, vilket är förståligt när man väl fick se resultatet. Resultatet var helt fantastiskt, det var mycket finare än vad det hade varit på våra förra bilar. Det kände riktigt skönt att det blev bra, det hela blev som en nystart som gav oss massa energi. I resultatet såg man även hur väl de hade lyssnat på våra önskemål med färg, storlek och placering. Jag tror inte jag kan beskriva bättre hur glad jag blev över resultatet, och hur glad jag blir nu när jag skriver om det. Jag tycker definitivt att ni också borde vända er till dem om ni behöver hjälp med skyltreklam i Malmö, ni kommer garanterat få den bästa hjälpen av dem.