Ge bilen lite extra omvårdnad

Hallå alla bilägare, idag kommer det ett inlägg om ett företag som kan hjälpa dig att ta lite extra hand om bilen. Det handlar om företaget Fore Tech Service som kan erbjuda dig bilvård i Sundsvall när det är dags för att ge bilen omvårdnad.

När jag för lite mer än ett år sedan fick körkort fick jag även min första bil av mina föräldrar. Jag blev otroligt glad men det jag inte visste då var att en bil innebar mer ansvar än jag hade tänkt mig. Bilen skulle servas, besiktigas, tvättas och så vidare. Efter någon månad som bilägare insåg jag att bilen behövde vård, både på insidan och på utsidan. Min pappa tipsade mig då om företaget Fore Tech Service som kunde hjälpa mig med bilvård i Sundsvall, han sa att det är dit han brukar vända sig när han behöver hjälp med bilen. Jag lyssnade på min pappa och kontaktade dem för att boka in en tid, jag fick min tid en vecka efter det att jag ringt. Allt gick så snabbt, jag trodde det skulle ta mycket längre tid än vad det faktiskt gjorde. Väl på plats när jag hade min inbokade tid tog de hand om allting och jag behövde inte längre ha ansvaret, vilket kändes skönt. Hos dem blev min bil helt ren både invändigt och utvändigt och jag behövde inte göra något än att lämna in bilen och sedan betala såklart. Jag är otroligt nöjd att jag lyssnade på min pappa och vände mig till det här företaget när jag behövde hjälp med bilvård i Sundsvall, jag fick verkligen all den hjälp jag behövde samtidigt som de levererade god kundservice.