En ordentlig nackmassage är precis vad jag behöver

Jag var uppe i Stockholm förra helgen och Sprang Stockholm Marathon. Jag kan lugnt säga att det var en utav de jobbigaste grejerna som jag någonsin har gjort, det var ca 30 grader, helt vindstilla och tusentals människor överallt. Men jag tog mig i mål. Vi tog tåget upp till Stockholm från Växjö på torsdagskvällen, vilade upp oss på fredagen och sprang för våra liv på lördagen. Det var en riktigt häftig upplevelse måste jag säga men kroppen tog stryk. Mina knän och ben är nästan fortfarande ömma. Mina axlar tog också mycket stryk, jag tror att man spände sig så att det bildades låsningar och knutar. Därför har jag bokat en massage hos Kroppskänslan Margaretha Willhammar i Växsjö imorgon. Och hon ska, genom sin massage, lindra den stelhet som jag nu haft i nacken i över en vecka. Jag trodde att det skulle släppa av sig självt men så är det kanske inte… De har ett brett utbud av olika massage-typer och jag har berättat om mina problem och vad jag vill få ut utav det och de anpassar massagen efter mina besvär och önskemål på plats. Ser fram emot det och hoppas verkligen att värken släpper, känner mig helt begränsad nu när jag inte kan anstränga mig fullt ut.